Kinderkleding, wat tips voor hun verzorging!

Voor het plezier van uw kinderen, uw kleine meisjes en uw kleine jongens, heeft u niet nagelaten om hen, terwijl u gaat winkelen, een complete kleedkamer te voorzien die aan hun verwachtingen en behoeften voldoet. Naast de mooie meisjesjurken zijn de shirts van je jongen aan een hanger gerangschikt, zijn er ook de broeken, jassen en alle andere kleren die de kleintjes het hele jaar door dragen, voor een schooldag of speelmomenten, om nog maar te zwijgen van de kleren die we voor meer speciale gelegenheden dragen… Ook babykleding heeft een goede wasbeurt nodig!

Maar, zoals alle ouders weten, worden kinderen vies, om nog maar te zwijgen van het feit dat kinderen erg vies worden…. Terug van school voor een dag, uw jongen presenteert u zijn groengekleurde jeans, de jurk van uw kleine meid behoudt de stigma’s van een aardbeienoogst, wanneer jassen en andere accessoires niet ontsnappen aan alle soorten taken…….

Omdat het ondenkbaar is om elk bevlekt kledingstuk weg te gooien, om het te vervangen door een nieuw onderdeel van uw favoriete kinderkledingmerken, ontdek in dit artikel gewijd aan alle ouders, tips voor de verzorging van kinderkleding,…

Bewapen jezelf met vlekverwijderaars aangepast aan de omstandigheden…

Naast de noodzaak om een goed wasmiddel te hebben, zult u ongetwijfeld ook specifieke vlekverwijderaars moeten kunnen gebruiken. Voor de verzorging van kinderkleding is er nu een breed scala aan verschillende en gevarieerde vlekverwijderaars beschikbaar. Sommige zijn specifiek voor kruidenvlekken (de favoriete taken van kinderen, lijkt het …), andere bestrijden inktvlekken, fruitsporen (en andere snackresten die op een mooie outfit blijven hangen); er zijn ook vlekverwijderaars om bloedvlekken te verwijderen, of universele vlekverwijderaars (dat wil zeggen gemiddeld op alles!). Sommige producten zijn biologisch en ecologisch, andere zijn gemaakt van minder groene chemicaliën, het is aan u om de vlekkenverwijderaars van uw keuze te kiezen….

Er is zoveel te verliezen als u kiest voor een wasmiddel of vlekkenverwijderaar!

Inspecteer kleding voordat u ze in de machine wast.

Als u een kledingstuk wast met een vlek zonder het juiste product, zoals een vlekverwijderaar, zal de vlek niet alleen niet meer weggaan, maar zal deze ook daadwerkelijk worden vastgezet in de textielvezels. Om zo goed mogelijk voor de kleding van uw kinderen te zorgen, raad ik u dan ook aan om de tijd te nemen om ze één voor één te controleren voordat u ze in de wasmachine plaatst. Het zal zeker wat langer duren dan normaal, maar het zal je redden van het moeten gooien van meer dan een stuk uit de kleedkamer van je kind als gevolg van een ondeugende en weerspannige taak!

Sorteer voor elke wasserij…

Met de komst op de markt van anti-kleurendoekjes of universele wasmiddelen (ver van de wasmiddelen die bijvoorbeeld gereserveerd zijn voor kleuren of witten), missen steeds meer van u het sorteerproces voor het gebruik van uw wasmachine. Toch is dit het geheim van de duurzaamheid van kinderkleding. Dus scheid het wit zo veel mogelijk van de kleuren (het is duidelijk voor u, vermoeden we), maar niet dat… Was kleding van bijzonder kwetsbare stoffen apart. In geval van twijfel, raadpleeg het verzorgingslabel dat in het kledingstuk is genaaid om te weten te komen hoe je deze mooie meisjesjurk kunt wassen…

Verzorging van wit linnengoed voor kinderen

Je was verliefd geworden op dit geweldige shirt dat je je zoon hebt gegeven, of deze mooie jurk die je kleine meid nooit moe wordt van het dragen. Probleem, na verloop van tijd begint het wit geel te worden, zijn favoriete kleding verliest zijn glans… Verre van de chemicaliën die helpen bij het wassen van wasgoed, zijn er verschillende tips van grootmoeders voor het witwassen van kleding. Zo kun je bijvoorbeeld een zakje bakpoeder in je wastobbe doen voordat je je witte wasgoed wast, dat zeker weer helemaal zal glanzen. Citroensap is ook een uitstekend natuurproduct voor het bleken van gele kleding. Om het te gebruiken, doe je gewoon een paar druppels in je wastobbe, meng je het met je wasgoed en laat je de machine draaien….

Om kleding duurzaam te maken, denk aan het verven van textiel!

Met de tijd en ervaring leren we veel tips en trucs om kleding duurzaam te maken, te onderhouden. Maar soms, ondanks uw inspanningen, weerstaat een vlek u en kan dit prachtige kledingstuk niet meer gedragen worden zoals het door uw kind gedragen wordt. Maak je geen zorgen, er is een oplossing: verven voor kleren… Het proces is erg kinderachtig, wordt uitgevoerd in uw wasmachine in alle eenvoud en stelt u in staat om een bevlekt kledingstuk weer tot leven te brengen. Jeans, truien, shirts, shirts, t-shirts, jurken, rokken, alle vuile en beschadigde kinderkleding kan worden geverfd, in de kleuren van uw keuze (kies een donkerdere tint als u een vlek wilt verbergen) en hier bent u met een nieuw kledingstuk in de garderobe van uw kind!

Het verspreiden van kinderwasgoed buiten is een goed idee…

Als de zon hoog aan de hemel staat, als de dag erg warm lijkt, zijn we allemaal in de verleiding om de kleren uit te trekken op het terras of in de tuin om onze was te drogen, de kleren van onze lieve blonde hoofden…. Om de levensduur van kinderkleding te verlengen, is dit echter niet zo’n goed idee, integendeel. In werkelijkheid zorgen de stralen van de zon voor een verkleuring van je kleren, ze worden saai en verliezen hun glans. Omdat onze kleintjes het vaakst kleuren dragen, vermijden we dat we hun wasgoed buiten uitzetten, ze zullen het effect van de tijd veel langer weerstaan!

Stomerij, de nieuwste oplossing voor gebeitste kleding!

Tot slot, het laatste advies voor de verzorging van kinderkleding is om naar een stomerij te gaan als je speciale taken hebt. Je hebt net een prachtig winterjasje gekocht, een mooie trenchcoat voor je kleine meid en nu komen ze thuis van school, de trenchcoat, het mooie jasje met vlekken erop… Soms is het beter om de onzin van de kleintjes niet alleen in te halen en de taak (in alle betekenissen van het woord) toe te vertrouwen aan een professionele….

Wasserij, strijkijzer en een grote stapel wasgoed! Het dagelijkse leven van velen van ons!

Wanneer kleding wordt gebruikt, verplichten merken zich ertoe…

Soms, en dit is heel normaal, worden ondanks al uw inspanningen, de kleren van uw kind gebruikt. Het dragen van naden, vlekken die niet meer weggaan, kleur meer dan vervaagt, de onderdelen die na verloop van tijd versleten zijn, zijn nu eenvoudigweg niet meer te herstellen! In plaats van ze weg te gooien en om het milieu te beschermen, nemen veel merken kinderkleding uw gebruikte kleding terug. Deze laatste zetten zich dus in voor de recyclage van kinderkleding. Dus, in ruil voor een paar munten die je in je favoriete winkels afgezet hebt, kan je een voucher, een korting krijgen… Een ecologisch gebaar beloond, dat maakt dat je de garderobe in de kinderkamer wilt doorzoeken!

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *